Vakantie met kinderen

Kindervakantie tips voor een leuke vakantie met kinderen.

Wintersport met Kinderen

Met kinderen kun je al heel jong van de sneeuw genieten. De meeste kinderen kunnen leren skieen vanaf een jaar of 4, maar ook daarvoor kun al heel wat sneeuwpret beleven.

In kindvriendelijke ski-oorden zijn er voor de allerkleinsten sneeuw creches en babysitter. Een het eerste ski klasje kan soms al vanaf 3 jaar. Zo kun je zelf ook nog wat meer serieus ski of snowboard werk doen op de wintersport.

Natuurlijk moet je met kinderen op de winterport wel op een aantal zaken goed letten. Kom met kinderen liever niet te hoog. Hoe hoger hoe droger en hoe kouder natuurlijk. Let er vooral op dat de kinderen goed drinken, want de lucht is vaak erg droog en ze kunnen dan ook al snel uitdrogingsverschijnselen krijgen. Bescherm kinderen ook heel goed tegen de zon. Neem een goede kinder zonnebrand mee.

Schaf niet te snel wintersport spullen voor de kinderen aan. Huren is vaak goedkoper want ze groeien snel, en je kan er dan ook vaak maar één jaar mee doen. Het huurmateriaal is meestal goed en kun je eenvoudig ruilen als het toch niet zo goed blijkt te passen.

Heb je plannen om een tuinhuis te bouwen, kijk dan eens op onze andere website. Op Tuinhuis-site.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om een houten tuinhuisje te bouwen.